Αγία Μαρίνα

μια ιδανική τοποθεσία, με πεντακάθαρες παραλίες

Αγία Μαρίνα: η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της πόλης

Μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων συναντάμε το παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Μαρίνας, με την αμμώδη παραλία των 2,5 χιλιομέτρων, τα κρυστάλλινα νερά και τη μαγευτική θέα στο νησάκι Θοδωρού όπου ζει και αναπτύσσεται ο κρητικός αίγαγρος, το γνωστό παγκοσμίως αγριοκάτσικο, το Κρι-Κρι.
Η Αγία Μαρίνα Χανίων είναι η πιο κοσμική περιοχή της πόλης κατά τους θερινούς μήνες. Εδώ συγκεντρώνεται η νεολαία της πόλης και διασκεδάζει καθημερινά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ξέφρενους ρυθμούς στα πολυάριθμα beach bars που εκτείνονται κατά μήκος της παραλίας.
Η τοποθεσία της Αγίας Μαρίνας είναι μαγευτική και αποτελεί ένα παράδεισο για όσους αγαπούν τη φύση καθώς ευνοεί τις επισκέψεις σε σπηλιές, σε φαράγγια και την εξερεύνηση κοντινών χωριών. Στην πάνω Αγία Μαρίνα θα συναντήσετε σπίτια με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και πολλές παραδοσιακές ταβέρνες για να γευτείτε ντόπια πιάτα.
Το αμέσως επόμενο χωριό από την Αγία Μαρίνα βρίσκεται ο κοσμοπολίτικος Πλατανιάς με την έντονη νυχτερινή ζωή, μαγαζιά μπαρ και ταβέρνες.

Πώς να πάτε στο Folia Apartments

Discount 10% of room rate

FREE BREAKFAST
Included in your reservation

Έκπτωση 10% στην τιμή του δωματίου

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΟ Περιλαμβάνεται στην κράτησή σας